Home Blog Najem vozila je enostaven

V nasprotju z mnenjem, da je najem vozila oziroma rent-a-car zahteven in drag, tokrat navajamo zgodbo turistke Amy, ki je vozilo najela pri Agio. V Slovenijo je prispela na krajši oddih, tole pa je njena zgodba.

Draga ekipa Agio, najprej bi se vam rada zahvalila za izjemno odzivnost. Že ob prihodu na letališče me je avto čakal na dogovorjenem mestu. Dva fanta, ki sta zaposlena v vašem podjetju, sta mi razložila pomembne stvari glede najema vozila, vožnje v Sloveniji in nekatere podrobnosti o vozilu. Vse skupaj ni trajalo več kot 10 minut in že sva se s prijateljico odpeljali naprej.

Slovenija je zelo lepa. Vsepovsod je zelena barva, čsar Američani nismo vajeni. Ste izjemno prijazni in življenje pri vas se zdi veselo, brezskrbno.

Vozilo, s katerim sva se najprej odpeljali proti Kranjski Gori, je bilo novo, čisto. Menjalnik je bil avtomatski, česar sem se zelo razveselila, saj pri nas nismo vajeni ročnih. Dogovorila sem se za nekoliko večje vozilo SUV, s katerim bi lahko premostili tudi kakšno makadamsko pot. Sva navdušeni pohodnici in Alpe v vaši deželi so kot iz pravljice.

Naj še omenim, da je bilo vozilo polno zavarovano, kar je tudi pripomoglo k najini brezskrbnosti. To je še zlasti pomembno, ko najemaš v tujini. In ja, pozabila sem, katere vrste gorivo natankati. Poklicala sem na Agio, kjer ste izjemno odzivni. Tudi takšne stvari so pomembne, ko najemamo avtomobil.

Prav nič mi ni žal izleta, s prijateljico pa se veseliva ponovnega obiska v Sloveniji, ko bova s seboj pripeljali tudi družini. Takrat se bomo spet oglasili pri Agio rent-a-car, kajti v ponudbi imate, kot sem videla, tudi večja vozila, enoprostorce in kombije.

Lep pozdrav iz zahodne obale ZDA.

Potrebujete vozilo tudi vi? Oglasite se v naših poslovalnicah v Ljubljani ali na Brniku, lahko pa nas pokličete na 031 727 777.

Varno vožnjo vam želimo!

Ekipa rent-a-car Agio.si

Poiščite nas tudi na Facebooku ter Instagramu.