Pon - Pet: 8:00 - 17:00Sob - Ned: 8:00 - 12:00
Home Izposoja in najem kombija
Najem kombija

Pri zaračunavanju najema smo pregledni in pošteni. Prisluhnemo vašim željam in poskušamo ponudbo čimbolj prilagoditi vašim zahtevam in potrebam. Naša ekipa je izkušena, prijazna in pripravljena na vaša vprašanja. Iščete najem kombija za vaše podjetje? Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite in poslali vam bomo ponudbo.

Kombi najem Ljubljana

Brezplačna dostava za najem, ki je daljši od enega dneva

Želite, da vam vozilo (ali najem kombija) dostavimo brezplačno? Če je vaša želena lokacija do 20 km oddaljena od naše poslovalnice in boste vozilo najeli za več kot en dan, bomo vozilo dostavili brez doplačila. V nasprotnem primeru je doplačilo odvisno od oddaljenosti in ostalih dejavnikov, ki jih določimo od prejemu naročila storitve.

100 % zanesljiv najem kombija Ljubljana tudi v primeru težav!

Pri nas je izposoja kombija 100 % zanesljiva. V primeru okvare ali morebitnih težav na cesti uredimo prevoz poškodovanega jeklenega konjička k izbranemu serviserju, vam pa dostavimo nadomestno vozilo. Na prvo mesto postavljamo vaše udobje, zato vam pred podpisom pogodbe predstavimo vse podrobnosti storitve in vam omogočimo, da se zavarujete pred morebitnimi dodatnimi stroški. Osnovno zavarovanje vozila velja za ves vozni park, za dodatno zavarovanje pa se odloči vsak naročnik sam.

Neomejeni kilometri za vožnjo po Sloveniji

Izposoja kombija ni pogojena s številom kilometrov, ki jih opravite, zato lahko v dogovorjenem času koriščenja storitve prevozite poljubno število poti različnih dolžin (velja za vožnjo po Sloveniji). Ob doplačilu velja ponudba “neomejeni kilometri” tudi za potovanja v tujino. Za daljše najeme, ki presegajo 29 dni, pripravimo posebno ponudbo. Naše redne stranke obravnavamo kot poslovne partnerje, zato vam kot stalnemu uporabniku storitev pripadajo posebne ugodnosti in popusti. Najem kombija oziroma rent-a-kombi se pri nas splača.

Izposoja kombija: izkoristite številne ostale ugodnosti

Ste vedeli, da se lahko z najetim avtomobilom/tovornim vozilom odpravite tudi v tujino? Vse, kar morate v tem primeru storiti, je, da nas o tem obvestite in pripravili vam bomo pisno soglasje poslovalnice. Vožnjo v tujino doplačate glede na veljavni cenik in pogoje, ki se razlikujejo od primera do primera. Izposoja kombija po vaših željah vam zagotavlja še več udobja v vožnji.

Rent a kombi
Koliko stane najem kombija Ljubljana?
Cena za najem kombija je odvisna od vrste vozila, časa najema in ostalih posebnosti, kot je posebno mesto dostave ali posebni pogoji vračila. Na končno ceno vpliva tudi izbrano zavarovanje, saj je v primeru polnega zavarovanja (osnovno + kasko) potrebno doplačilo.
Je mogoče tudi vračilo vozila izven dogovorjenega delovnega časa?
Seveda, naša želja je, da zapustite našo poslovalnico z nasmehom na obrazu, zato omogočamo po predhodnem dogovoru tudi dostavo avta izven dogovorjenega delovnega časa.
Katere vrste vozil so na voljo za najem kombija Ljubljana?
Izbirate lahko med več vrstami vozil: najem tovornega kombija Ljubljana je primeren za vse manjše podjetnike ali mojstre. Najamete lahko tudi kombi za prevoz oseb, v katerem lahko udobno potuje do 9 oseb (v to število je vključen tudi voznik).
Kako je z omejitvijo kilometrine in števila dni najema?
Število dni koriščenja storitve ni omejeno za potovanja po Sloveniji, prav tako niste omejeni s kilometrino. Neomejeni kilometri veljajo tudi v tujini, a proti doplačilu; za daljše časovno obdobje (več kot 29 dni) se sestavi posebna ponudba. Za še več udobja vam lahko vozilo dostavimo na dogovorjeno mesto, če je le-to od naše poslovalnice oddaljeno največ 20 km in ste kombi najeli za več kot en dan. Dostava je brezplačna.

Kontaktni obrazec