Pon - Pet: 8:00 - 17:00Sob - Ned: 8:00 - 12:00
Home Izposoja in najem avtomobila
Najem vozila

Že več kot 15 let zagotavljamo strankam široko ponudbo osebnih in kombiniranih vozil, najboljše razmerje med kakovostjo ter ceno najema v Ljubljani in 24-urno pomoč na cesti. Naša ponudba je prilagojena vašim potrebam in željam: kraj in čas vračila vozila, pot v tujino, podaljšanje najema, možnost izbire modela in znamke avta … Pri nas boste našli najrpimernejšega jeklenega konjička zase, ne glede na namen potovanja. V floti so najnovejši modeli različnih velikostnih razredov vozil. Imate vprašanje za nas? Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Sodobna vozila in ugodni pogoji za najem avtomobila

O kakovosti naših storitev pričajo konkurenčne cene, odlični pogoji za najem in velika izbira vozil. Trudimo se, da je ponudba čim bolj prilagojena vašim željam. Vsa vozila redno servisiramo, stara pa so največ 1 leto. Izbirate lahko med več modeli različnih znamk, ki so primerni za posameznike in tudi družine. Naš vozni park vključuje poleg osebnih vozil tudi enoprostorce in karavane, tako da boste lahko na počitnice s seboj vzeli vse, kar potrebujete. Izposoja avtomobila pri Agio je povsem po vaših željah.

Brez skrbi na poti

Vaše udobje med vožnjo in dobro počutje sta za nas na prvem mestu. Izposoja avtomobila pri nas je enostavna in jasna, zato ste lahko na poti vedno brez skrbi. Naši jekleni konjički so dobro zavarovani. V primeru težav na cesti vam vedno priskočimo na pomoč, saj ponujamo 24-urno asistenco na cesti, zagotovimo pa tudi nadomestno vozilo. S prijazno in odzivno Agio ekipo ne boste na cesti nikoli sami. Izposoja avtomobila vključuje osnovno zavarovanje, z doplačilom krije zavarovalnica tudi večje poškodbe na vozilu. Celoten vozni park ustreza najvišjim standardom varnosti.

Izposoja in najem avtomobila po meri

Stranka lahko najem avta opravi tako, da izbere skupino vozil, v poslovalnici pa vam dodelimo model po naši izbiri oziroma model, ki je na voljo. Če bi želeli najeti točno določeni model vozila, se bomo potrudili, da vam uresničimo željo, vendar žal to ni vedno mogoče. Naši prizadevni strokovnjaki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, jeklenega konjička pa bodo tudi brezplačno dostavili v območju do 20 km od naše poslovalnice, če se odločite za najem, ki je daljši od enega dne. Konkurenčne cene in zanesljivost nas uvrščajo na sam vrh med ponudniki za najem vozil.

Lahko najamem točno določeno znamko ali model vozila?
Najem vozila po izbiri načeloma ni mogoč, se pa potrudimo, da vam čim bolj ustrežemo. Zaradi spreminjajočega se števila avtomobilov, ki so na voljo, izbira točno določenega modela žal ni vedno mogoča.
Kako je s prevzemom/vračilom avta izven delovnega časa poslovalnice?
V primeru vračila izven delovnega časa poslovalnice vam storitev vračila dodatno računamo glede na veljavni cenik.
Ali najem avtomobila omogoča potovanje v tujino?
Z našimi vozili lahko potujete tudi v tujino, vendar vas prosimo, da pred tem obvestite poslovalnico in za pot v tujino pridobite pisno dovoljenje. Za vožnjo v tujino je potrebno doplačilo. Pozor! Če boste v tujini prenočili, morate vozilo obvezno pustiti v hotelski garaži ali drugih varovanih prostorih.
Ali je potrebno za najem avtomobila pri vas izpolnjevati kakšne pogoje?
Tako kot v večini poslovalnic tudi pri nas veljata dve osnovni pravili za najem vozila: najemnik mora biti star vsaj 21 let in imeti dve leti vozniških izkušenj. Prav tako mora najemnik predložiti kreditno kartico in veljavni osebni dokument.