Pon - Pet: 8:00 - 17:00Sob - Ned: 8:00 - 12:00
Home Blog Zanesljiv najem vozila brez skritih stroškov

Agio je verjetno najboljši rent-a-car v mestu. Rent-a-car v Ljubljani in na Brniku. Najem vozila že od 25 EUR naprej. Kliknite TUKAJ in poglejte ponudbo.

O tem, da je najem vozila cenovno dostopen in da se splača, smo že pisali v enem od preteklih blogov. A pred vožnjo v tujem vozilu je pomembna tudi njegova kakovost, zanesljivost ponudnika in morebitni skriti stroški. Pred podpisom najemne pogodbe zato vedno preverite, kako močno vas bo vožnja najetega vozila dejansko udarila po žepu.

Davki in letališke dajatve

Pred podpisom pogodbe se prepričajte, ali je v ceno vključen davek. Prav tako preverite, ali vam ponudnik ne bo zaračunal morebitne dodatne dajatve; v tujini pogosto zaračunavajo letališke dajatve, ki se jim izognete tako, da vozilo prevzamete na lokaciji, ki ni letališče. A pozor: možnih “dajatev” je še precej, zato pred najemom preverite, kaj vas čaka ob oddaji vozila oziroma kako visok bo znesek na računu.

Zavarovanje

Druga velika skupina stroškov so zavarovanja. Ker nikoli ne veste, kaj se vam na cesti lahko pripeti, je dobro, da je vozilo polno zavarovano. Kaj to pomeni? Da v primeru manjše nezgode ali večje nesreče z obsežnimi nastalimi stroški vse krije zavarovalnica, ne vi. Priporočamo, da vozilo polno zavarujete in to ne glede na to, na kakšno pot se podajate – zasebno, poslovno, doma ali v tujini.

Drugi stroški

Če potujete v tujino, vam lahko ponudnik zaračuna več. Prav tako nekateri ponudniki rent-a-car storitev najema vozil dodatno zaračunajo spremljevalnega (dodatnega) voznika. Nekateri bodo stroškovno obremenili mlajše od 25 ali starejše od 70 let. Nekatera podjetja, ki oddajajo avtomobile, zaračunajo celo kilometrino nad določeno predpisano vrednostjo, recimo nad 500 prevoženih kilometrov. Na vse omenjeno bodite pozorni že pred podpisom pogodbe.

Pri kakovosti ponudnika najemanja vozil bodite pozorni na prijaznost, dostopnost informacij, možnost za dodatne klice (ko ste že na poti) in dejstvo, da so fleksibilni. Slednje bo zlasti pomembno pri prevzemu in oddaji vozila. Pri Agiu imate vedno možnost, da vam vozilo pripeljemo na izbrano lokacijo, z nje pa ga tudi odpeljemo.

Pri Agiu skritih stroškov ni! Pred najemom vam povemo končni strošek, da se lahko v miru pripravite na pot in v njej uživate. Poleg možnosti izposoje osebnih in kombiniranih vozil vam ponujamo tudi 24h urno asistenco na cesti. Zagotavljamo storitev brez dodatnih doplačil, slovenska vinjeta pa je vključena v ceno.

Varno vožnjo vam želimo!

Ekipa rent-a-car Agio.si

Poiščite nas tudi na Facebooku ter Instagramu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja