Pon - Pet: 8:00 - 17:00Sob - Ned: 8:00 - 12:00
Home Blog Zakaj najeti vozilo? Tukaj je 6 razlogov

Ogromno ljudi je še vedno mnenja, da je rent-a-car za bogate, poslovneže in druge posameznike, ki imajo več pod palcem. Navedeno seveda ni res, kajti najem vozila se dejansko splača vsem! V nadaljevanju smo napisali 6 razlogov, zakaj je najem vozil ekonomsko in kako drugače povsem upravičen.

1. Vozilo najamemo, da lahko potujemo v tujini

Rent-a-car je izjemno udobna in praktična izkušnja potovanja v tujini, najsi bo to poslovno ali zasebno. Z lastnim najetim vozilom se pripeljemo točno tja, kamor želimo in kadar je to potrebno. Samostojno lahko raziskujemo več, gremo dlje in vidimo kraje, ki bi jih sicer izpustili. Najem vozila je primeren za fizične osebe, ki so na zasebnem potovanju, ali za poslovneže in trgovske potnike, od katerih se pričakuje formalen poslovni odnos, izpolnjevanje službenih dolžnosti in določena mera inovativnosti.

2. Odlična alternativa, ko je vaš avto na popravilu

Kratkoročni najemi, tudi za dan ali dva, so zelo pogosti. Ko potrebujete cenovno ugodno rešitev in fleksibilnost v obliki samostojne vožnje, je rent-a-car praktično edina izbira. Ko se bo vaš avto znašel na nepredvidenem popravilu, se nemudoma obrnite na Agio, kjer vam bomo ponudili kakovostno vozilo po zmernih cenah. Kaj dobite v zameno? Svobodo, brezskrbnost, varnost.

3. Z najemom avtomobila se izognemo nekaterim stroškom

Najem je odlična izbira tudi za daljše obdobje. Prihranek stroškov se pozna predvsem na gorivu (najeta vozila so praktično nova, zato je njihova poraba manjša), zavarovanju avtomobila in oseb (stroške prevzame podjetje, ki vam vozilo odda). Pri najemu vozila ni prav nobenih stroškov vzdrževanja, vozilo pa vam lahko dostavimo skorajda kamorkoli boste želeli. Kaj pa rent-a-car? Tu vseh teh stroškov enostavno ni, saj vse skrbi prevzamemo mi.

4. Najamemo vozilo, kakršnega si želimo

Izbira vozil je navadno zelo velika. Pri Agio rent-a-car vam nudimo vsaj 14 različnih osebnih in lažjih gospodarskih vozil, tem pa se pridruži tudi kopica prestižnih vozil, denimo BMW 7 ali Mercedes V 7+1 Avantgarde. Pri nas boste našli vozilo za samostojno vožnjo ali road trip v dvoje, za izlet z družino in prijatelji, poslovni sestanek in večjo delegacijo. Ne komplicirajte s kombiniranjem vozil družinskih članov ali sodelavcev in raje najemite našo floto, dragoceni čas pa prihranite za druge aktivnosti.

5. Z najetim vozilom potujemo v slogu

Nalijmo si čistega vina, z vozilom želimo marsikdaj napraviti vtis. Ker se to ne zgodi ravno vsak dan in ker je nakup vozila višjega ali visokega cenovnega razreda velik strošek, se gotovo bolj splača najem. Ker ne želimo skopariti pri varnosti ali udobju, vam priporočamo enega od naših favoritov – vozila so nova (najstarejše ima 1 leto), varna in super komfortna.

6. Privoščimo si več

Ob posebnih priložnostih lahko presenetimo družino in prijatelje. Povabimo jih na izlet, kosilo, se pobahamo pred zavistneži … Nikar ne spreglejte naše VIP ponudbe za poroke, poslovna kosila, konference in druga podobna druženja. Avtomobil je takrat kot obleka in kaže na odnos posameznika do tega dogodka. Pri nas boste našli popolnoma primerno vozilo za vsako od priložnosti, ki jih ponuja življenje.

Najemite avtomobil pri nas in bodite svobodni!

Kje najeti vozilo? Izbira je vaša, a eden izmed najboljših rent-a-car ponudnikov je Agio. Poslovalnice imamo v Ljubljani in na Brniku, vozilo pa po želji dostavimo tudi na vašo lokacijo.