Pon - Pet: 8:00 - 17:00Sob - Ned: 8:00 - 12:00
Home Blog Štirje razlogi, zakaj je za premikanje po Sloveniji najprimernejši prav rent-a-car

Agio je verjetno najboljši rent-a-car v mestu. Rent-a-car v Ljubljani in na Brniku. Najem vozila že od 25 EUR naprej. Klikni TUKAJ in poglej ponudbo.

Ste bili kdaj v dilemi, da bi najeli vozilo, a ponudniku niste zaupali? Ste se kdaj vprašali, zakaj se najem vozila v Sloveniji dejansko splača? Nekaj odgovorov vam ponujamo v spodnjem sestavku.

1. Slovenija je majhna, razdalje so enostavno obvladljive

Slovenija je majhna. Od Murske Sobote do Kopra je le 180 km zračne razdalje. Cestne povezave so goste in kakovostne, kar pa ne moremo trditi za javni promet. Z vozilom boste iz katerekoli točke v Sloveniji na cilju najkasneje v treh urah.

2. Najem vozila je cenovno ugoden

Mit, da je najem vozila drag, že zdavnaj ne velja več. Osebna vozila so na voljo že za 25 EUR na dan! Res je, da je treba k tej ceni prišteti tudi stroške zavarovanja in goriva, vendar se na koncu najem vseeno splača. Pri Agio vam vozilo pripeljemo tudi na želeno lokacijo, z vozilom pa se lahko odpravite tudi v tujino.

3. Ponudba vozil za najem je široka

Pri Agio lahko izbirate med več kot sto vozili. Ponujamo osebna manjša vozila, vozila srednjega razreda, kombije za več oseb, kombije za prevoz stvari in minibus. V vsakem trenutku lahko vozite točno tak avtomobil, kot želite. Vsa vozila so stara največ eno leto.

4. Najem vozila se splača za posebne priložnosti, poslovne namene, transport ali za izlet

Najem vozila je mogoč za poroke, gala dogodke, obletnice in pomembne poslovne sestanke. V ta namen vam lahko ponudimo vozila višjega srednjega cenovnega razreda li prestižna vozila (denimo BMW 7 – dobite ga celo z voznikom!). Za prevoz oseb in stvari se najemniki najpogosteje odločijo za kombi. Pri nas jih imamo kar nekaj. Pokličete nas lahko tudi, ko se odpravite na izlet ali počitnice. Vozila so varna, stara največ eno leto, mi pa smo zanesljivi in odzivni.

Varno vožnjo vam želimo!

Ekipa rent-a-car Agio.si

Poiščite nas tudi na Facebooku ter Instagramu.